Specials

Boksfit

 

25 APRIL

19.30 - 20.30

Boksfit is een combinatie van boksen en krachttraining. Ook zal er aandacht worden besteed aan buikspieren en het uithoudingsvermogen. Durf jij het aan? Druk op knop hieronder om je in te schrijven of doe dit aan de balie.

 

Vol is Vol

 

Prijs

Leden gratis

Voor niet leden € 8,- p.p.

Met Bert in de drek

Datum/tijd

volgt

Met Bert in Drek is een fullbody workout in de buitenlucht.. Bij terugkomst lekker opwarmen met een welverdiende kop soep en/ of koffie. Druk op knop hieronder om je in te schrijven. of doe dit aan de balie

 

Prijs

€ 8,- p.p.

Personal training

Datum/tijd

in overleg

Wil jij gewichtverliezen, spieren ontwikkelen of je conditie verbeteren d.m.v. een op maat gemaakt programma? Dan is personal training iets voor jou!

Personal training start met een intakegesprek en een aantal testen om jouw beginsituatie en doel te bepalen. Daarna zal er een trainingsschema op maat gemaakt worden waarmee jij samen met je personal trainer mee aan de slag gaat.

 

 

Prijs

1 persoon € 50,- p/u p.p

2 personen € 40,- p/u p.p.

3 personen € 30,- p/u p.p.

4 personen € 25,- p/u p.p.

 

Fysieke test

Datum/ tijd

in overleg

Wil jij je graag goed voorbereid je sporttest ingaan. Met deze training van 90 min zullen alle testonderdelen en bijhorende technieken aanbod komen. Druk op de knop hieronder om contact met ons op te nemen

 

 

Prijs

€ 25,-p.p.

Bodyweight training

8 APRIL

10.00 - 11.00

Op zondag 8 april a.s om 10.00 uur komen de echte calisthenics cracks Lennert Fransen en Patrick Hendriks in ons sportcentrum om een super training te geven in de outdoor musclecave. Op letterlijk hoog niveau zul je gaan meemaken hoe beheersing, kracht en coördinatie samen komen en samengaan in deze ultieme vorm van lichaamsbeheersing.

 

Druk op knop hieronder om je in te schrijven of doe dit aan de balie.

 

 

 

Prijs

Leden gratis

Voor niet leden € 10,- p.p.

 

SPECIALS

 

Specials zijn speciale trainingen waarvoor u zich kunt inschrijven.

De naam SPECIALS zegt het al. Elke training is speciaal. Speciaal in omvang, intensiteit en activiteit. Ook de prijzen zijn speciaal. Sommige specials zijn inbegrepen bij uw contributie, voor andere SPECIALS vragen wij een extra bijdrage. Tevens hoeft u GEEN LID van Xplofit Sportcentrum de Vos te zijn om hieraan deel te nemen. Inschrijven is wel noodzakelijk! Dit kan online of bij de balie. Hieronder ziet u welke SPECIALS wij aanbieden.

Let op: VOL IS VOL. Dit kunt u zien aan de kleur van de inschrijfknop

 

 

Beschikbaar

 

 

Enkele plaatsen beschikbaar

 

 

Volgeboekt

 

 

 

 

XploFit Sportcentrum de Vos

 

 

Spoelsterstraat 37

7481 KE Haaksbergen

Email: info@xplofit.nl

Phone: 053 572 7000

06 30 13 68 76

© Copyright Xplofit Sportcentrum de Vos. All Rights Reserved.